top of page

VLAIO partnership

Vlaanderen zet in op cybersecurity! 

Je hebt een KMO en wilt gebruik maken van je KMO Portefeuille om je bedrijf beter te beveiligen?

 

Geniet van verhoogde steun voor cybersecurity opleidingen of advies. Als kleine onderneming kan je rekenen op een tussenkomst van 45% (tot maximaal €7.500). 

Cyber voor Vlaamse KMO's

In 2021 is ongeveer 1 op de 8 KMO's het slachtoffer geworden van een succesvolle cyberaanval.

Lees hier het rapport hier

Hoe zorg je ervoor dat het jou niet overkomt?

Wij helpen bedrijven de basis op orde te krijgen. Dat doen we met een geïntegreerde aanpak op 3 assen: mensen, processen en technologie. Samen verhogen we uw veiligheidsniveau door de risico's te minimaliseren en tegelijkertijd het gebruiksgemak te maximaliseren.

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten zoals bijvoorbeeld het opstellen van een communicatieplan voor je bedrijf.

Kleine ondernemingen genieten 30% steun, een middelgrote onderneming 20% steun. Het maximale steunplafond per jaar is € 7.500 steun.

De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen. Vraag hier je subsidie aan.

NIEUW: verhoogde steun voor cybersecurity opleiding of advies. Sinds kort kan je als kleine of middelgrote onderneming voor beperkte cybersecurity trajecten een hoger steunpercentage krijgen. Als kleine onderneming geniet je van een hogere tussenkomst van 45%. Middelgrote ondernemingen: 35%. Tot maximaal € 7.500 per jaar.

Ben/werk/heb jij een KMO?

Maak je gebruik van de KMO Portefeuille?

 Zin om eens je IT omgeving op de rooster te leggen?

uùp.png
bottom of page